Dogged Ensinistrament de gossos

Dogged. Ensinistradors de gossos a Barcelona. Treballem amb la màxima professionalitat per aconseguir una òptima convivència entre el gos i la seva familia.
link Dogged - Ensinistradors de gossos

niña con golden retriever

Cursos

Amb els nostres cursos d'ensinistrament, aprendre a educar al teu gos és fàcil i divertit.

Els nostres cursos tenen per objectiu optimitzar al màxim la relació afectiva entre el gos i la seva família. A més a més comptem al nostre equip amb professionals ensinistradors, psicòlegs i veterinaris, aconseguint així una visió global que ens permet aplicar les tècniques que millor s'adeqüen a cada cas en concret.

Ensinistrar al teu gos en companyia d'altres exemplars ofereix múltiples avantatges, entre les quals aprèn a obeir davant múltiples distraccions, com poden ser la presència d'altres gossos o persones durant els exercicis.

No importa ni l'edat ni la raça, qualsevol gos pot aprendre fàcilment utilitzant els protocols que millor s'adeqüin a les seves capacitats. Les nostres tècniques potencien la seva concentració, oferint resultats notables en la seva capacitat d'auto-control davant possibles situacions d'estrès.

Cursos d'ensinistrament i educació, xerrades, jornades, conferències i seminaris on s'informa de com educar a un gos, com prevenir conducte inadequades i algunes de les nostres tècniques d'ensinistrament professional des d'una perspectiva teòrica i pràctica.

Dogo Alemán

Curs Cadells

Classes amenes i divertides en que aprendreu tot el necessari per educar al vostre cadell..
Dogged Adopción

Curs Ensinistrament

Classes grupals teòric-pràctiques amb l'objectiu d'ensinistrar al vostre gos.