Dogged Ensinistrament de gossos

Dogged. Ensinistradors de gossos a Barcelona. Treballem amb la màxima professionalitat per aconseguir una òptima convivència entre el gos i la seva familia.
link Dogged - Ensinistradors de gossos

Asesoramiento Canino

Classes d'Ensinistrament Grupal: Obediència bàsica i avançada

Ensinistrar el teu gos esdevé senzill quan t'acompanya un equip de professionals. És un procés que requereix molta constància, un repte que proporciona una gran satisfacció personal. Són classes grupals teòrico-pràctiques que es realitzen als nostres centres col·laboradors, amb l'objectiu d'ensinistrar al vostre gos en les ordres bàsiques d'obediència..

Aquesta activitat és dirigida a gossos majors de 6 mesos de qualsevol raça (sense límit d'edat). Es tracta de classes a las que aprendràs a ensinistrar al teu gos mitjançant tècniques professionals..

T'ensenyarem com fer que el teu gos camini sense tibar la corretja, que obeeixi les ordres d'assenta't, tomba't i quiet i que vingui quan se'l crida. Aprendràs també com fomentar l'autonomia del teu gos sense perdre obediència i com estimular-lo mentalment com a prevenció de problemes de conducta.Cursos