Dogged Ensinistrament de gossos

Dogged. Ensinistradors de gossos a Barcelona. Treballem amb la màxima professionalitat per aconseguir una òptima convivència entre el gos i la seva familia.
link Dogged - Ensinistradors de gossos

Malinois cachorro

Ensinistrament de Gossos

El sistema d'ensinistrament cognitiu-emocional suposa una revolució entorn al camp de l'aprenentatge animal. S'utilitza un llenguatge de comunicació majorment possitiu (80%) i al finalitzar l'ensinistrament l'obediència del gos està motivada per l'afecte i l'aprovació, i no pel menjar o el joc.

Els nostres serveis d'ensinistrament i correcció de conductes es realitzen al domicili del propietari i als llocs on habitualment el gos passeja. D'aquesta manera d'apliquen aquestes pautes a la seva vida quotidiana. Es tracta d'ensenyar al propietari les tècniques i exercicis per a que formi part activa del procès d'aprenentatge.

Sabem que el millor servei és aquell que s'adapta a cada cas a la perfecció. Per això els nostres tractaments es personalizen per a cada familia y gos en concret. Analitzar la conducta d'un gos en una circunstància determinada només és possible tenint una visió completa de la conducta canina. Les aplicacions sobre etología, aprenentatge i motivació queden avui incompletes si no es tenen en compte també aquells aspectes relacionats amb l'estat emocional del gos.

obediencia bàsica. Adiestramiento

Obediència

A partir de 5 mesos d'edat i sense limit. Nivell bàsic i avançat. Classes d'obediència a l'entorn habitual. ¡Serà un exemple a seguir!
Dogged Basic. Adiestramiento

Dogged Basic

Aprèn les tècniques professionals d l'ensinistrament en tan sóls 4 sessions. Sessions amenes i divertides. Inclou material didàctic!
Correccion conductas. Adiestramiento

Correcció Conductes

Agressivitat, por, ansietat, hiperactivitat, conducta destructiva, mala higiene... Encara ets a temps Deixa-ho en mans d'un expert!
Eduque a su cachorro

Educació Cadells

A partir dels 3 mesos d'edat. Educació del cadell amb classes amenes i divertides. Comença amb bon peu!