Dogged Ensinistrament de gossos

Dogged. Ensinistradors de gossos a Barcelona. Treballem amb la màxima professionalitat per aconseguir una òptima convivència entre el gos i la seva familia.
link Dogged - Ensinistradors de gossos

pastor alemán

Correcció de conductes

Tenim al nostre equip als millors professionals. Psicòlegs, veterinaris i ensinistradors treballem junts per a obtenir el millor resultat, inclús en aquells casos més dificils o inusuals.

A Dogged, tractem els problemes de conducta analitzant cada cas en profunditat i fent un disseny del pla d'acció personalitzat i consensuat amb el grup d'ensinistradors així com amb altres professinals.

Realitzem la primera evaluació al teu domicili. Des d'allà t'oferim les diferents solucions per a cada comportament, elaborant un pla de treball conjunt que et permeti tornar a gaudir del teu temps lliure amb la teva mascota.

Contem, a més, amb la colaboració de figurants y gossos de diverses característiques per a complementar les sessions i optimitzar els resultats.

Existeixen molts tipus de conductes considerades inadequades, pero potser les més comuns són:

  • Agresivitat
  • Comportament destructiu
  • Ansietat per separació
  • Hiperactivitat
  • Conducta higiènica inadequada
  • Territorialitat
  • Pors i fòbies

  Todos tienen solución. Nuestros profesionales son expertos en éste tipo de casos, i diseñarán un tratamiento personalizado Per a solucionar el problema de manera definitiva

  En aquests casos un dels factors clau per a la correcció ràpida del comportament és el temps que porta mostrant la conducta.

  Us aconsellem, per tant, que si el vostre gos mostra alguna conducta que considereu inadecuada, no espereu a que empitjori ni perdeu la paciència. Deixa-ho a les nostres mans. Som professionals.

  socialzacion